prfct - no redundancy, just prfct!
who wants to be prfct? 
 
Wie ben ik, en zo ja hoeveel?Dat is de vraag die ons nogal eens wil bezighouden. IK kan immers nogal eens lijden aan paradoxen, wisselende stemmingen, losse eindjes, talenten en tekortkomingen. We doen soms fantastische dingen, maar even vaak blunderen we er op los. 
Met organisaties is het al niet veel anders. Ook daar is identiteit vaak een issue. Wie willen we zijn, welke kaders leggen we onszelf op, hoe willen we ons presenteren naar onze stakeholders? En dan is daar nog ons imago: ziet het publiek ons wel zoals we zijn, ziet het ons überhaupt wel?  
Streeft u ernaar perfect te zijn? Dat is misschien toch wel te veel gevraagd. Maar beter kan het altijd.
Misschien kan prfct u ondersteunen bij het ontwikkelen van de gewenste identiteit. Met creatieve ideeën, overtuigende teksten en een beetje meer poëzie. 
 
'n goed idee is 't halve werk
 
Het goede idee is de vijand van het betere idee. De vraag is alleen: hoe kom je bij dat betere idee. We zijn geneigd om in patronen te denken. Daardoor is het lastig om nét dat extra's toe te voegen aan een plan voor een campagne, evenement of publicatie.
 
hoe goed is uw verhaal? 
 
Iedereen kan vertellen over wat er speelt in een organisatie. Over de successen en tegenvallers, over plannen en resultaten. Bij veranderingen vertellen mensen nog meer dan anders! Want verandering geeft onrust: hoop, spanning of bezorgdheid. 
Storytelling kan een methode zijn om echte aandacht te vangen van uw publiek. Om niet alleen binnen te komen in hun hoofd, maar ook in hun hart.
Hebt u behoefte aan een goed verhaal waarin uw visie en kernwaarden tot leven komen? Vraag een orienterend gesprek aan om te zien wat prfct voor u kan betekenen!
 
 
poëzie met pit?
 
Mensen vinden het spannend om bezig te zijn met poëzie: luisteren, interpreteren, zelf maken. Het helpt ze om hun gedachten te verbeelden, om op een andere manier met taal en tekens aan de slag te gaan.
 
Het schrijven van een gedicht stelt ons voor veel aangename problemen. We gaan op zoek naar de grenzen van de taal, naar onvermoede betekenissen, verrassende wendingen. Proberen te komen tot een mooie vorm, een goede klank, een passend ritme.
 
 
majesteit
 
kleumend op de vrijmarkt
een deken vol met rommel
op zolder bij elkaar geharkt
met ‘t kleingeld in de trommel
als schamele beloning
zijn we rijker dan de koning
 
met een kroon van plastic of karton
en de kinderfiets vol franjes
in elke hand een bolle ballon
zijn we allemaal oranjes
en is iedereen voor kort tijd
een beetje majesteit
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint